2015. május 17., vasárnap

27.Fejezet!

Sziasztok! 
Meghoztam a következő részt, remélem tetszeni fog! 
Nagyon köszönöm a biztatást!
Jó Olvasást!

Ölelés, Amelia S.

Mia Diamond

Hála Annek nem kellett vásárolnunk, minden hozzá való megtalálható a konyhában. Az időnket pakolással tökéletesen eltudtuk tölteni. Érdekes volt, újra kipakolni mindent. Elvégre nem rég, még a fiúk házába költöztem be, majd ismét vissza is költöztem a saját házamba. Ez viszont már nem csak az enyém, ez már a miénk. A konyha valami mesésen szép és nagy ahogy mindig is szerettem volna. Nem vagyok egy konyha tündér, de eddig soha nem volt panasz a főztjeimre. Sőt a fiúk mindig meghívatták magukat hozzám, miszerint nem akarnak étterembe menni. 
- Harry, ha nem fejezed be, akkor nem tudok elő készülni. - figyelmeztettem. 
- Használjuk ki, míg nem jönnek a csajok. - csókolgatta a nyakamat. 
- Jó lenne, de nem. - fordulok meg a karjai között. - Szeretnék egy tökéletes estét, ahol végre nyugalom van, nincs kiabálás, váratlan látogató. 
- Ez az este pontosan ilyen lesz. - simít végig az arcomon. 
- Felhívnád Louist és megkérdeznéd haza ért - e már Liam ? 
- Hát persze, cica. - csókolt meg. A telefonjával a kezében, csípő risszával vonult ki a helységből, én pedig csak nevettem, miközben a fejemet csóváltam. Őrült, de az én örültem! Minden alap anyagot leellenőriztem, meg pucoltam pár zöldséget is, hogy azzal már ne kelljen foglalkoznunk. Szerettem volna, ha a lányok is segítenek, hiszen olyan rég voltunk már együtt. A közös program pedig mindig kell. Régen nagyon sokat főztünk együtt, mindenki a saját specialitását készítette el. Együtt utaztunk el pár napra és egyáltalán nem zavartattuk magunkat Harryvel. Tudtak rólunk és örültek, hogy boldogok vagyunk. Ebben a házban, mindenhol a közös képeink szerepelnek, utazásokról, próbákról, eseményeken és amikor kettesben voltunk. Örülök, hogy ezeket már nem kell eldugnunk. A fiúkról, a családunkról és persze a barátokkal közös képeket is kitettük, de a közösek dominálnak.
A nappali mellett sétálok el, ahol hallom szerelmem heves válaszait. Nyugodt maradok, nem megyek oda, nem is hallgatózom. Az eltervezett célom felé haladok, még pedig az emeletre. Amint átöltöztem és megkerestem a receptet vissza indultam. Ismét bepillantva a nappaliba, Harry a kanapén ült fejét kezeibe temetve.
- Minden rendben ? - sétálok oda hozzá.
- Igen. - erőltet mosolyt ajkaira, de túl jól ismerem már. - Harry, mi a baj ?
- Beszéltem Louissal, azt mondta rá tudják venni Liamet, hogy eljöjjön. - kezd bele. - Aztán beszéltem Paulal.
- Mit mondott ? - kíváncsiskodom, bár nem számítok semmi jóra.
- Taylor, nyilatkozott a gyűrűddel kapcsolatban! - nyel egy nagyot. Ezt nem egészen értem, hisz ő nem is tudja az igazat, semmit nem tud. Honnan tudhatna a gyűrűről és a jelentéséről ? Akárhogy próbálom összerakni amit az imént mondott nem tudom.
- Mit mondott ?
- Most jobb lenne, ha a vacsira koncentrálnánk.
- Ne terelj! - csattantam fel. - Mit mondott ? Honnan tudja ?
- Utalást tesz arra, hogy mi csak érdekből vagyunk együtt. Minden bizonnyal így akar bosszút állni. - túr a hajába, miközben engem néz. - Paul szerint pozitív az egész ránk nézve, mert a rajongók nem hisznek neki.
- Kezdem sejteni kik mondhatták el neki. - morogtam. - De nyugodt maradok és nem kerítek neki nagy feneket. - veszek mély levegőt. - Elvégre ma este a barátainkat várjuk vacsorára.
- Biztos minden rendben ? - öleli át derekamat.
- Rendben lesz, ha jól sikerül a ma este. - nyomtam csókot ajkaira.

***

A lányok megérkezése után, időm sem volt gondolni a külső problémákra. A hangulat egyre jobban fokozódott, ahogy az ételek is készültek. Nagyon sokat meséltek az országokról, ahol tartózkodtak. Ez egy hatalmas út volt számukra, ami agyon sok munkával járt, de most végre pár hónapot itt tölthetnek. Megegyeztünk abban, hogy ma itt alszanak, hisz van elég hely mindenkinek. A lányok mind a barátaim, de Milla áll hozzám a legközelebb. Többek között talán azért, mert elsők között őt ismertem meg. Bármikor fordulhatok hozzájuk a problémáimmal, ami jó sok volt az elmúlt években, de mindig meghallgattak és segítettek. Imádom amikor viccelődnek, szórakoznak, mert én is velük tudok nevetni.
- Szóval mondtuk a sofőrnek, hogy melyik hotelba is készülünk menni, erre az egész városon át vitt minket, mert azt hitte először járunk a városban.
- És mit csináltatok ? - ölel át Harry, majd támasztja állát a vállamra.
- Megmondtuk neki, hogy ezt az utat ő állja, különben a cég ahol dolgozik elbocsájtja. - kuncog Lola.
- Esküszöm, hogy jól tettétek. - nevetek fel. - Egyébként előbb meg kellett volna kérdeznie jártatok - e már ott.
- Na, de meséljetek már ti is egy kicsit. - mosolyog ránk Zoe. - Hogy jutottál arra az elhatározásra, hogy megkéred a kezét ?
- Mindent tudni akarunk. - vág közbe Abby szigorú tekintettel.
- Az egész egy szörnyű dologgal kezdődött. - tudom, hogy szándékosan nem akar mindent elmesélni és én ezért nagyon is hálás vagyok.
- Megcsaltad ? - vonta össze szemöldökét Milla.
- Nem, dehogy! - vágta rá hevesen. - Hazudtam neki, állkapcsolatot kellett játszanom Taylorral ezért vesztünk össze. Nem szóltam róla aztán az események odáig fajultak, hogy iszonyúan mérges volt rám. Nem akart már látni sem, egyszerűen megőrjített az ami ott lebegett közöttünk. Terveztem már a lánykérést, hisz három év elég arra, hogy biztosra tudjam nekem ő kell. - nyom puszit az arcomra. - Összehívtam a családomat, majd vacsorázni mentünk. Ezek után volt az, hogy Liam és barátnője megjelentek. A gyűrű pedig ismét kavart egy kisebb port.
- Igen, mivel Taylor olyat nyilatkozott a boszik kérésére, amiben azt ecseteli, hogy érdekből vagyunk együtt és csak a pénzére hajtok, ami teljességgel kizárt.
- Tudjuk. - legyint Lola. - Bármire képesek, hogy szét válasszanak benneteket, de ti ne hagyjátok. Mi tudjuk az igazat, hisz soha nem szereted elfogadni Harry kártyáját vagy pénzét amikor vásárolni megyünk, ilyenkor azt kifejezetten utálod.
- Az, hogy én költsem el a pénzét az valahogy engem nagyon zavarna, az kevésbé zavar, ha ő vesz nekem ajándékot. - szólaltam meg.
- Ne kezdjük előröl! - sóhajtott fel Hazz. - Nem képes felfogni, hogy minden közös, így a pénz is. Nekem egyáltalán nem baj, ha költ belőle. Pár ezer fontot észre sem veszek, hogy eltűnt.
- Holnap elmehetünk vásárolni a bankkártyáddal ? - csillannak fel szemei Abbynek.
- Abs! - kiáltottam a lányra, de a csengő élesen hasított a levegőben belém fojtva a szót.
Mély levegőt véve indulok ajtót nyitni, mert tudom ezek a fiúk lesznek. Izgatott, ideges vagyok a vélemények miatt. Fura lesz a végleges házamban köszönteni őket, már eleve úgy, hogy tudják mi van köztem és Harry között. Tudom, hogy kellett már ez a lépés, azok után amik történtek.
A fiúk mellett a barátnőiket is felfedezem és ez már nem sejtet jót. Ők nem voltak a meghívottak listáján, de talán még élvezhetőbb is lehetne az este ez által. Komolyan ezeknek mindig mindenhol meg kell jelenniük. Lazán még is elegánsak néztek ki a fiúk, e mellett a lányok túlságosan is kiöltöztek. Abban is biztos vagyok, hogy kiharcolták az itt létüket.
- Szép estét az est háziasszonyának! - nyom a kezembe egy csokor virágot Louis.
- Köszönöm. - szippantottam a virágból. - Gyertek be! - állok félre az útból. Mind leveszik a kabátjukat vagy zakójukat és a fogasra akasztják. A levegőben érezni a feszültséget ami köztem és Liam között alakult ki. Haragszik és minden bizonnyal csak azért van itt, mert a fiúk megkérték erre. A konyha felé irányítottam őket és próbáltam jó képet vágni mindehhez.
- Képzeld Mia a vőlegényed van olyan kedves, hogy ide adja holnapra a hitelkártyáját. - beszél lelkesen, szinte már felpörögve Hazz nyakába csimpaszkodva Abs. - Hát nem ő legjobb fej ? - játssza meg az agyát.
- Erről már egyszer elmondtam a véleményemet. - válaszoltam.
- De mindent az én cicámnak és barátnőinek. - fordul felém mosolyogva. - Sziasztok! - pacsizik le a srácokkal.
- Mik ezek az isteni illatok ? - szippant a levegőbe Niall, ezzel talán próbálja oldani a kialakult helyzetet.
- Sült lazac, illetve aki nem szeretné annak van csirke. - vont vállat Zoe.
- Egyeseknek tényleg nagyon könnyű pénzhez jutniuk. - motyogja Danielle én még is meg hallom. - Elég, ha az ujja köré csavar egy gazdag pasast és már is mindent megkap. - suttogja El fülében aki közvetlenül mellette van.
- Mi lenne, ha ennénk végre ? - néz körbe kedvesen Milla. Ez lesz életem leghosszabb estéje! 

2 megjegyzés: