Szereplők


" Soha nem gondoltam volna, hogy egy kis titok megváltoztatja az életemet, de egy még nagyobb fel is borítja! "


 " Még mindig emlékszem milyen volt kicsikét, el sem hiszem amilyen most. Sajnálom, hogy nem jönnek ki jól a barátnőmmel, nekem Ő fontosabb, mint bárki más a világon! "

 " Nem hittem volna, hogy újra lehetek boldog, de a idők változnak. Mikor megismertem Őt megváltoztak a néző szemszögeim, mindent máshogy láttam. De Ő soha nem lehet az enyém ! "

" Azt hittem, hogy boldog vagyok a mellett, a lány mellett akit több, mint két éve szeretek, de jött Ő és mindent megváltoztatott. Lehet, hogy túl későn jöttem rá, hogy tennem kellene valamit. Lehet, hogy túl késő ! "
 " Mindig is vidám lány voltam, de egy ideje az életem nem volt valami vidám. Amikor megismertem a fiúkat akkor kezdtem igazán élni. Akkor ismertem meg az igazi boldogságot ! "

" Azt hittem, hogy az életem teljesen, de egy óriásit tévedtem. Minden akkor lett jobb és igazi, mikor megismertem Őt. Minden megváltozott, ahogy a közös programokat csináltuk. Szép lassan belé szerettem ! "
Zoe
" Mindig is csak az iker testvéremre számíthattam. Ő ismer a legjobban, de jött Ő aki egy perc alatt ki ismert ! "

Abby
" Mindig is csak rá számíthattam, Ő ismer a legjobban. De ki más ismerhetne jobban, mint az iker testvérem ? "


" Mindig is a lányok nagy kedvence voltam, de engem nem érdekeltek. Ő viszont első felkeltette a figyelmemet. Talán vele ismertem meg az igazi szerelmet ! "


" Egy ideje a banda a második családom, az 1D ház pedig a második otthonom. A lányok terén nincs szerencsém, mert mindenkinek csak a hírnevem miatt kellettem, de jött Ő és meglátta bennem az embert ! "
" Amióta ismerem a fiúkat az életünk csak jobb lehetett. Nagyon sokat segítettek amikor Lux megszületett. Harry nagyon jó keresztapja, mindig megadja azt amit szeretne. A fiúk is szeretnek vele sok időt tölteni, aminek nagyon örülök ! "
 " Soha nem szerettem, 3 éve kell elviselnem. Egyszerűen nem értem miért ilyen fontos Liamnek? Úgy bánik vele, mintha a barátnője lenne, miközben az Én vagyok. Mindent meg próbáltam már, hogy el távolítsam, de semmi. Számára mindig fontosabb lesz Ő, mint én ! "" Zayn nekem az igazi, de mióta megismerte Őt teljesen el van ájulva, ha csak meglátja. Velem kellene foglalkozni e helyett folyton Őt nézi. Ha el meri tőlem venni azt nagyon meg fogja bánni, akár csak a kis barátnője ! "
" Mióta együtt vagyok Louissal és Őt is ismerem az ellenségemnek tekintem. Amióta a kis barátnője a fiúk közelébe került, Louis folyton Őt nézi. Nem fogom engedni, annak a kis cafkának, hogy el vegye tőlem életem szerelmét ! "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése