2014. július 13., vasárnap

7.Fejezet!

Sziasztok! 
Meghoztam a következő részt, remélem tetszeni fog! 
Szeretném, ha minél többen mondanátok véleményt, hogy van - e még egyáltalán értelme ennek a blognak! 
Várom a véleményeiteket! 

Jó Olvasást, 
Amelia S.

Mia Diamond

Az óra, mint mindig remekül telt, igaz elég sokszor kalandozott el a figyelmem. Egyszerűen nem értettem, hogy Liam mit titkol és mit tervezett már elég rég óta. Meglepet reggel és ezzel Én tisztában voltam, valószínűleg Ő is. Lassan ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba, de félek. Látom, hogy szedik ízekre az újság írók a barátnőket, Én pedig nem akarok úgy járni. Nem szeretném, hogy minden rólam szóljon, már így is megjelenek pár újságban. Hülyébbnél, hülyébb ,cikkekkel, amik hazugságok voltak. Liamben mindig is megbíztam, de ezek a napok nehezek voltak közöttünk. A legnagyobb titkomat még sem mondtam el neki, ha most mondom el, ki fog akadni. Nem akarom, hogy bárkinek is baja legyen. Harry mindenben támogat, megérti a helyzetem és Ő is a legjobbat akarja nekem. Tudjuk mi lenne a helyes, de nem, inkább hazudunk. Abban biztos vagyok, ha valakinek el kellene mondanom, akkor azok előbb lennének a fiúk, mint Liam. A  barátnőim sejtenek valamit, de Ők sem tudják. Ha közös programunk volt, Hazza megértette és elfogadta. Mivel Ők négyen együtt élnek, Én meg egyedül így van esélyünk találkozni. A lányok ritkán vannak Londonban, a munka különböző városokba szólítja Őket. Az elmúlt két évben ritkán találkoztunk, de szeretném, ha végre itt lennének velem. Állítólag hamarosan már haza utaznak, de azt nem tudom mennyi időre. Szeretném végre a fiúknak is bemutatni Őket. Egyedül Liam az aki ismer mindenkit és elég jóban is vannak. Az utolsó lépéseket gyakoroltuk a lányokkal, amikor nyílt a terem ajtaja. Ekkor eszméltem fel igazán és próbáltam rendesen koncentrálni. A tükörből láttam, hogy elsőnek Harry lép be, szinte már rutinosan, mögötte gondolom lemaradva a többiek. Azonnal felé indulok, majd a karjaiba ugrok, reflex szerűen kap el, csúsztatja kezeit a derekamra. Megpörget a levegőben, amitől nekem nevetnem kell. Puszit nyomok az arcára, végül letesz és egy szoros ölelésbe zár. Nem élvezhettem sokáig a biztonság nyújtó ölelő karokat, ugyan is megjelentek a többiek. Ezzel eszembe juttatták, hogy hol is vagyunk éppen. A lábaim ismét a talajon álltak, kibontakoztam az ölelésből. Szóltam a lányoknak, hogy befejezhetik és készülődjenek.
- Sziasztok! - köszöntem nekik, egy - egy öleléssel.
- Fúj, büdös vagy! - jegyezte meg Zayn.
- Igazán kedves vagy. - jegyeztem meg.
- Nincs mit. - legyintet.
- Zayn, kérj bocsánatot. - szólalt meg Liam.
- Nem kell, hagyd. - legyintettem. - Itt várjatok meg, mindjárt jövök, csak át öltözöm. - mutattam az ajtó irányába. - Harry, addig Te vigyázol a lányokra. - nyomtam puszit az arcára.
- Neked bármit, Cica. - csapott a fenekemre, nevetve fordultam meg és néztem rá egy pillanatra.
Besiettem az öltözőmbe, vettem egy nagyon gyors zuhanyt, végül felöltöztem és ismét kisminkeltem magamat. A táskámba pakoltam minden ruhámat, vállamra kaptam és igyekeztem a többiekhez. Az ajtót kinyitva, viszont egy izmos mellkasba ütköztem, az illatáról azonnal felismertem ki is Ő. Amint felnéztem, ajkait az enyémekre nyomta és követelőzően kezdet el csókolni. Nyelvével alsó ajkamon simított végig, amitől, automatikusan nyílt el az ajkam. Nyelve bejutást nyert és édes, szenvedélyes táncra hívta az enyémet. Egyik kezemet felvezettem a hajába és jó erősen megmarkoltam, míg másik kezemet a tarkójára csúsztattam. Kezeivel szorosan húzott magához, miközben lassan befelé tolt minket az ajtóból. A fa szerkezetet belökte a lábával, majd fordított a helyzetünkön, az ajtónak nyomot, de finoman vigyázva rám. Kezei elkezdték ismételten felfedezni a testemet, nagy tenyerei a fenekemen állapodtak meg, amikbe erő szeretettel markolt bele. Belőlem pedig, sóhajok szöktek fel, amik a csókjainkban haltak el. Ajkait mosolyra húzta, a csókunkat meg nem szakítva, ezzel adta a tudtomra, hogy tetszik neki a reakcióm. Én sem sokáig tétlenkedtem, a haját kezdtem piszkálni, huzigálni, amit annyira imád. Másik kezemet, inge alá vezettem és az izmos mellkasát kezdtem ismét felfedezni. Jól eső morgások szöktek fel belőle, amit cseppet sem bántam. Jól esik az embernek, ha tudja mit is vált ki a másikból. Amikor meglátja, kétszer gyorsabban ver a szíve, elpirul vagy épp maga biztosan mutatja ki az érzelmeit. A tüdőnkből lassan kezdet kifogyni a maradék levegő is, ezért lassúbb érzékibbre váltottunk, végül el szakadtunk egymástól. Mind ketten szaggatottan vettük a levegőt, homlokát az enyémnek döntötte. Lehelet vételeit éreztem az ajkaimon, szemeimmel a tekintetét kerestem, amit hamar meg is találtam. Apróbb puszikkal halmozta el a számat, majd ezt megunva haladt lefelé a nyakamig. Arcát nyakamba fúrta és úgy szuszogott tovább. Kezemet a hátára simítottam és egyenletesen kezdtem fel - le jártatni. Lehunyt szemekkel élveztem a pillanatot, ami csak a miénk volt. Tudtam, hogy este ebből talán több is lesz.
- Hiányoztál. - nyomott egy apróbb csókot a nyakamra.
- Alig voltam távol. - nyitottam ki a szemeimet. - Te is nekem. - suttogtam a fülébe. mindig is imádta, ha ilyeneket csináltam, apróbb gesztusok, amik nekünk hihetetlenül sokat érnek.
- Minden lányt el vittek a szüleik. - adta tudtomra, amit tulajdonképpen most akartam megkérdezni. Bólintottam miszerint megértettem.
- Hogy kerülsz ide és a többiek ? - húzódtam Tőle hátrébb egy kicsit, ami neki nem igazán tetszett.
- Kint vannak. Azt mondtam megnézem, hogy kész vagy - e.
- És ez volt hány perce is ? - húztam fel a szemöldökömet kíváncsian.
- 10, azt hiszem. - gondolkodott el.
- Te teljesen meghibbantál. - csaptam karon.
- De Te, pont így szeretsz engem.
- Oh, persze. Imádom az izmos testedet. - simítottam végig a mellkasán. - A tetoválásaidat, a hajadat, a szemedet, a gödröcskéidet ahogyan mosolyogsz.
- Én, pedig imádom a formás kis testecskédet, hogy kisebb vagy nálam és azt a nagy szádat. - tapasztotta ismét ajkait az enyémekre.
- Szeretlek. - leheltem az ajkaira.
- Én is Téged, Baby. Én is Téged. - suttogta.
- Mia, Harry itt vagytok ? - kopogott az ajtón Zayn, ezzel el rontva a pillanatunkat.
- Egy pillanat és megyünk. - szólt vissza Zaynienek.
- Várunk titeket. - ezzel ott hagyott minket. Sóhajtottam egyet, végül fejemet neki döntöttem, szerelmem széles vállának.
- Indulnunk kell.  - szólaltam meg ismét.
- Add a táskád. - és ezzel már ki is vette a kezemből.
Az ajtót feltépte, maga előtt engem kiengedve. Kezével megfogta a kezemet és így indultunk el vissza a terembe. Egyáltalán nem számított, hogy a többiek meglátnak. Tudják, hogy szoros a kapcsolatunk, persze csak baráti alapon, kivéve Liam. Ő még erről sem tud. A néhány perccel ezelőtti események vannak még mindig a fejemben. mindig megtud lepni, annak ellenére, hogy már három éve együtt vagyunk.
- Végre, hogy megjöttetek! - örült meg Nialler. - Már azt hittem, éhen fogok halni. - indult meg a teremből.
- Te mikor nem vagy éhes ? - tettem fel a költői kérdést, de nem bírtam sokáig komoly maradni és kuncogni kezdtem.
- Mióta vagytok ennyire jóban ? - méregetett minket az unokatesóm.
- Indulhatnánk, már Én is kezdek éhes lenni. - szólalt meg Louis, ezzel azt hiszem ki mentve minket a válasz alól.
- Persze, menjünk. - sóhajtott fel Liam.
Mind köszöntünk a portásnak, majd a pakoló autókhoz mentünk. Egyből felismertem melyik Hazza Baby kocsija, s egyből arra is vettük az irányt. A hátsó ülésre dobta a táskámat, majd kinyitotta nekem az ajtót. Beszélt még pár szót a fiúkkal végül Ő is beszállt mellém. Megfogta a combomon pihenő kezemet és egy puszit lehelt rá. A fiúk a másik kocsival előttünk mentek, míg mi követtük Őket. Niall kedvenc étterménél álltunk meg. Akkor még nem gondoltam milyen is lesz ez az ebéd.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon tetszik az alaptörténet és a kidolgozása is, remélem nem hagyod abba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emma ♡ Nagyon köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek. A héten érkezik a következő rész. :))
      Xx, Amelia S. ♥

      Törlés
  2. Szerintem is megéri folytatni:) Nagyon ügyes vagy, jól fogalmazol és a történet is nagyon jó:) XxBetti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Betti ♡ Örülök , köszönöm a szavakat, tènyleg! Imàdlak! ♥♡
      Xx, Amelia S. ♥

      Törlés
  3. Imadom :))) igaz lesz uj rész? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen lesz rész, már készül is!

      Törlés