2014. január 17., péntek

5. Fejezet!

Sziasztok!
Most egy kicsit hamarabb, mint terveztem, de meg hoztam a részt. Szerintem senki nem bánja és örül neki. Nagyon köszönöm a komikat és a pipákat, 19 rendszeres olvasó, el sem hiszem. Nagyon hálás vagyok nektek. Remélem a rész tetszeni fog és hamarosan még jobban be fog indulni a történet. 
A blog már két díjat is kapott, a hétvégén ki fogom őket rakni minden kép, amint lesz időm.
Extra hosszú rész ! 
Következő rész .: 2- 4 komi után 

U. I. .: A barátnőmmel közösen kezdtünk egy blogot, ahol már a 2 rész is olvasható. Harry Styles & Louis Tomlinson fanfiction ! A blog You 're the best thing in my life címet kapta. Nézzetek be és ha tetszik, iratkozzatok fel, pipáljatok és komizzatok. 

Jó Olvasást a részhez ! 
Ölel titeket Réka S. :)

Mia Diamond

Reggel elég korán keltem. Mellettem az ágy már üres volt, végig simítottam a gyűrött ágyneműn, ami már hideg volt. Hol van Harry ? - merül fel bennem a kérdés. Kómásan fel tornázom magam ülő helyzetbe, majd körbe nézek a szobában. Hazz ruhái szanaszét a földön, gondolom estéről maradt így, mikor meg jött csak le vett magáról mindent. Tudni kell, hogy csak boxerben alszik. A telefonja az éjjeli szekrényen hever, így azt a következtetést vonhatom le, hogy valahol a házban van.
El veszem a telefonomat a saját éjjeli szekrényemről és meg nézem az időt, reggel fél hét van. Egy kicsit meg lepet, de nem tudtam  tovább aludni, talán azért mert Harry nincs mellettem. A készüléket vissza helyeztem oda, ahonnan el vettem, Én pedig vissza feküdtem a párnámra. Tudtam, hogy itt van és nem ment el, de meg lep, hogy ilyen korán fel kelt.
Erőt véve magamon kimásztam az ágyból, majd a földszint felé igyekeztem. Hamarosan meg is láttam, a kanapén ült a nappaliban és nézte a Tv. Mögé osontam és karjaimat a nyaka köré fontam, nem ijedt meg, hanem csak a kezeit a kezeimre helyezte. Egy gyors mozdulattal maga elé vezetett és az ölébe húzott. Szorosan bújtam hozzá, míg Ő fejét a nyakamba bújtatta. Egyik kezét a derekamra helyezte és úgy húzott magához közelebb, míg másik keze fel - le járt a hátamon.
- Aludhattál volna még. - morogta a nyakamba.
- Ezt Én is mondhatnám. - motyogtam. - Miért keltél fel ? - húzódom el Tőle.
- Nem tudtam tovább aludni, téged pedig nem akartalak fel ébreszteni. - magyarázta.
- Nem tudok aludni, ha Te nem vagy ott. - nyomok egy puszit méz édes ajkaira.
- Ennyivel nem érem be. - motyogta, majd ajkaimnak esett. Szívesen viszonzom a összes csókját, úgy helyezkedtem, hogy szembe ültem már vele az ölében. Kezeim a hajába vezettem, míg Ő a combomat simogatta. Egy mozdulattal fel állt, de ajkaimat nem engedte el. Lassan lépdelt fel a lépcsőn, majd be a hálóba. Le fektetett az ágyra, de ajkaimat még mindig nem akarta el engedni.
Lassan váltunk el egymástól, ugyan is a tüdőnk levegőt kívánt. Homlokát az enyémnek döntötte, miközben óvatosan felettem feküdt. Szaporán vettük a levegőt mindketten, el vesztünk egymás szemeiben, mint mindig. A csodás pillanatot a telefonjain csörgése zavarta meg. Sóhajtva mászott le rólam és kereste a telefonját, amit az éjjeli szekrényen talált meg. El sétált az enyémért is, majd nekem nyújtotta. El húzott szájjal vettem el tőle, olyan szép pillanat volt, de a technológia közbe avatkozott. Leült mellém majd felém mutatta a telefonját, a készüléken pedig * Zayn * neve villogott.
Megnéztem, majd Én is felé mutattam. Az Én készülékemet * Liam * neve villogott. Egy puszit nyomott a homlokomra, majd kisétált a szobából. Sóhajtva nyomtam meg a zöld gombot és emeltem a telefont a fülemhez.
- Szia, Liam. - köszöntem.
- Szia, Mia. - köszönt Ő is, hallani lehetett a hangján, hogy mosolyog. Hol van ennyi energiája már kora reggel ? - merült fel bennem a kérdés. - Lenne kedved ma el jönni velem valahová ? - zökkentett ki a rövid gondolat menetemből.
- Szerintem nem vagyunk olyan viszonyba, hogy bárhová is menjek veled. - közöltem. - Különben is dolgoznom kell. - folytattam, hisz Én nem Ő vagyok, így nem szeretném annyira meg bántani.
- Mit szólnál, ha azt mondanám a többiek is ott lesznek ? - kérdezte reménykedve. Reménykedve abba, hogy igent mondok.
- Talán, de nekem ma dolgoznom kell és nem biztos, hogy ki hagyhatom az edzést. - lomboztam le.
- Utána ?
- Figyelj, ha ennyire találkozni akarsz velem, akkor legyen. - sóhajtok. - Örülnék, ha a többiek is ott lennének. Ma tízre megyek edzést tartani és dél körül végzem. Jó lenne, ha el tudnátok ugrani értem és akkor el mehetünk kajálni vagy valami. Ha neked és a többieknek is jó ?!
- Tökéletes. - vágta rá. - Be ugrunk érted és utána el megyünk enni, aztán pedig a meglepetésed fog következni.
- Milyen meglepetés ?
- Nem árulom el és a fiúk sem fogják. - mondta maga biztosan, szóval a fiúk is tudják a meglepetésemet. - vonom le a következtetést.  Biztos benne, hogy nem fogom meg tudni hamarabb ? Van egy titkos fegyverem, amit Ő nem tud.
- Rendben, akkor hamarosan találkozunk. Szia, Liam. - köszöntem el.
- Szia, király lány. - bontotta a vonalat. Ledobtam a telefont az ágyra, majd Harry keresésére indultam. A konyhában találtam meg, miközben telefonált. Mellé léptem, mire a szabad kezével magához húzott és mosolyogva nézet le rám.
- Igen, akkor ott leszek. - egyezett bele, sajnos azt nem hallottam mit mondott neki Zayn.
- Oké, szia Zayn. - tette le a telefont, majd a nadrág zsebébe csúsztatta.
- Minden oké ? - néztem rá.
- Igen, csak érdeklődött, hogy hol is vagyok. - támaszkodott neki a pultnak, míg engem maga elé húzott.
- Mit mondtál ? - kíváncsiskodtam.
- Hogy dolgom van.
- Meg is elégedtek ennyivel ? - faggatom tovább.
-  Nem, de nem érdekel. -ránt vállat. - Nem fogunk le bukni. - simít végig az arcomon.
- Tudom, de néha ez már nagyon nehéz. - sóhajtok.
- Tudom. - nyom puszit a homlokomra. - De együtt meg oldjuk. Ma pedig újra együtt leszünk. - mosolyog.
- Igen, beszéltem Liammel. Azt mondta, hogy beugrotok a próbára aztán együtt fogunk ebédelni. Említett egy meglepetést is, de nem mondott róla semmit.- mesélem. - Te tudsz róla valamit ? - kérdezek rá.
- Igen. - bólintott. - De nem fogom el árulni. - kötötte az ebet a karóhoz.
- De miért nem ?
- Mert akkor nem lenne meglepetés.
- Akkor annyit mondj el, hogy jó vagy rossz ?
- Nehéz lenne meg mondani. - vakarta meg a tarkóját.
- Most ezen fogok egész nap rágódni. - panaszkodom.
- Nem fogsz, lekötnek majd a gyerekek. Amúgy is szerintem örülni fogsz neki.
- A kicsik, majd le foglalnak, de nekem mennem kell készülődni. Haarosan mennem kell, hihetetlen hogy repül az idő.- nyomok egy puszit az ajkaira.
- Mehetek veled ? - kérdezi, perverz mosollyal az arcán.
- Nem. - mondtam határozottam. - Ezt már a múltkor is megbeszéltük.
- Rendben, de ha sietsz akkor el is viszlek. - nyom puszit az arcomra.
- Ha nem sietnék még akkor is el vinnél.- nyomtam egy csókot ajkaira, majd az emeletre siettem. Be siettem a fürdőbe, amit magam után be is zártam, fő az óvatosság. Lehámoztam magamról a pizsimet és be álltam a zuhany alá.
Egy ideig áztattam magam, majd tusfürdőt nyomva a kezemre meg mosakodtam, végül a hajamat is megmostam. Víz segítségével el távolítottam a habot, az egész testemről, végül el zárva a csapot egy  törölközőbe csavartam a testemet és a hajamat is. Mivel ruhát már megint nem hoztam be, így kénytelen leszek át menni a gardróbba. Előtte viszont gondoltam meg szárítom a hajam. A törölközőt meg igazítottam, hogy ne essen le róla, a hajszárítót elő vettem a szekrényből, bedugtam egy konnektorba, majd le raktam a mosdó melletti részre. A hajamat a törölköző segítségével át dörzsöltem. Kezembe vettem a szárítót, bekapcsoltam és a hajamra irányítottam.

Harry Styles 

Reggel elég korán fel ébredtem, pedig este elég későn értem haza. Furcsa, hogy ezt a házat is az otthonomnak tekintem, de valamilyen szinten ez nem zavar, inkább boldogsággal tölt el. Nem lakom itt, de elég sok időt töltök itt. Olyan érzés, mintha három otthonom lenne. A szülő városom, ahol anyáék élnek, itt Londonban a fiúkkal közös házunk és végül Mia háza.
Szeretem vele tölteni a szabad időmet, hisz nem mindig tudunk találkozni, főleg a fiúk miatt is. A legtöbbször este és így itt is alszom, van itt pár ruhám, tudom mi hol van a házban, de akkor sem lakom itt, mert egy interjú vagy fellépés után, a közös házunkba megyek velük. Meg várom, míg el alszanak, majd át jövök, persze ilyenkor Ő már rég alszik. Szeretne meg várni, de szegénykém mindig be alszik, reggel viszont nem megyek el úgy, hogy Ő ne látott volna itt engem. Amikor este belépek a házba olyan érzésem van, mintha itthon lennék, mintha egy menedék lenne a számomra.
Szeretem a srácokat, de nem szeretném, hogy tudjanak a kapcsolatunkról. Itt nem a bizalomról van szó, hanem arról, hogy fotósok és újság írók követik minden lépésünket, ha Én és Mia lennénk a téma, a nyílt utcán, könnyen egy ilyen média ember fülébe jutna.
Meg akarom Őt védeni az ilyenektől, hisz nem akarok neki fájdalmat okozni. Tudom, hogy nagyon rossz lenne mind kettőnknek, ha ez kiderülne. El ítélnének, mert titokban tartottuk. Őt teljesen " kiközösítenék ", hisz már foglalt vagyok, így nem hajthatnak rám a csajok. Ha bulizni is megyünk egy lányra se néztem rá, mert csak Ő járt a fejemben. Soha nem lépnék félre.
Nekem Ő jelenti a mindenemet, ha szükség lenne rá akkor még a karrieremről is  le mondanék csak, hogy vele legyek. Ő is nagyon el foglalt, de mindig szakít időt rám.
Ha ki is derülne a kapcsolatunk a fiúk örülnének neki, hisz meg tudtam állapodni egy csaj mellett és le kerülne rólam az a név, hogy  " A szív tipró . vagy Nőcsábász ". Megértenék miért nem mondtuk el, viszont Liam nem örülne neki. Néha olyan érzésem támad, mintha nem csak unoka tesóként védené, hanem mint a szerelme, de tudom hogy ezt csak be képzelem magamnak, hisz rokonok. Annyira féltheti, mint egy hugicát.
Óvatosan emeltem le magamról Miát és bújtam ki az ágyból. El csoszogtam a fürdőbe, majd a szekrényből elő vettem a férfi tusfürdőmet. El kell dugnunk, a fiúk bármikor be jöhetnek és a bandából csak Én használom ezt a fajtát, feltűnő lenne. Azt is hihetnénk, hogy titokban van valakije, aki nem Én vagyok. Nem szeretnénk egy ilyen helyzetet. Be álltam a zuhany alá és egy ideig folyattam magamra a vizet, hogy fel ébredjek, majd kezembe véve a flakon, nyomtam egy kis tusfürdőt a kezembe, majd szét " kentem " a testemen, végül vízzel öblítettem le.
El zártam a csapot, derekam köré tekertem egy tiszta törölközőt, egy másikkal pedig a hajamat töröltem át. A dolgaimat vissza tettem a titkos szekrénybe. Belépve a szobába, a kedvesem még mindig aludt, nem szerettem volna fel ébreszteni, így csendesen keresgéltem ruhák után.
Az este szét dobált ruháimat még lusta vagyok össze szedni, így azok a földön maradtak. A komót szekrény utolsó fiókjából ki vettem egy fekete boxert és egy zoknik. Gyorsan magamra kapkodtam őket, majd a szekrényt kinyitva keresgélni kezdtem. Egy fekete csőfarmerra eset a választásom, mellé pedig egy fekete pólóra. Fel vettem az említett ruha darabokat, majd csendben el hagytam a szobát.
A lépcsőn halkan mentem le egészen a konyháig, ahol főztem kávét és csináltam egy kis pirítóst. Fel ülve a konyha pultra fogyasztottam el, aztán mindent a helyére pakoltam. Nem vagyok az a kávézós fajta, de erre most szükségem volt. Fel kell ébrednem, álmos vagyok, de már nem tudok aludni.
Miután végeztem a pakolással, át ballagtam a nappaliba, halkan bekapcsoltam a Tv-t és nézni kezdtem. Egy ideig kapcsolgattam a csatornák között, majd egy zene csatornán álltam meg, ahol egy össze foglaló ment a zenékről, közben klipeket is vágtak be, hogy mindenki tudja melyikről is van szó.
Nem tudom mennyi idő telhetett el, de két  kar fonódott a nyakam köré, egyből tudtam, hogy csak is Ő lehet. El mosolyodtam, majd kezénél fogva magam elé vezettem, ölembe ültettem és beszélgetni kezdtünk. Megmosolyogtatott, mikor azt monda nélkülem nem tud aludni. Imádom, hogy mindent meg tudunk beszélni egymással. Néha csak annyira van szükségünk, hogy a hálóba össze bújva feküdjünk, csak egymásra van szükségünk, semmi és senki másra. A csodálatos csókunkat, ami a hálóig tartott a telefonok zavarták meg. Tudtam, ha nem vesszük fel, abból baj lesz. Mia telefonján * Liam * neve, míg az enyémen * Zayn * neve villogott. Ki vonultam, hogy tudjanak beszélni és ne bukjunk le. A szokásos ellenőrzésen is túl estem, hol vagyok mit csinálok. Ezeket a kérdéseket hamar le zavartuk, ezek után jött a lényeg. Ma fogjuk meg mutatni Cicának a meglepetésünket. Őszintén vegyesek az érzéseink, mert ez alatt a három év alatt, mintha Én közelebbről ismerném, mint Liam. Nem sok jót várok ettől az egésztől. Ezt már rág óta tervezzük, de Liam csak most akarja " oda adni " , ami azt hiszem a veszekedéshez is köze van, vagy csak szemmel akar minket tartani. Kicsimmel még beszéltünk egy pár szót és persze ki akarta belőlem szedni a meglepetését, de most még Én sem akarom el árulni. Nem szeretném, ha találkozunk Liamel, egyből neki essen. Töltsön egy kis időt mosolyogva, aztán ha szeretné kiakadhat. Mia rohant is az emeletre készülődni, hisz ma is Én viszem el, dolgozni. A kis tanítványok már hozzá szoktak a jelenlétemhez, persze Ők csak úgy tudják, hogy jó barátok vagyunk, de ezt nem is firtassák. Jó is, hogy Én viszem el, így még együtt lehetünk kettesben és nem kell a pénz taxira költeni. Délben a fiúkkal megyünk érte, így értelmetlen lenne kocsival mennie.
Rá kell vennem a fiúkat, hogy sokkal hamarabb menjünk, imádom nézni ahogy a gyerekekkel foglalkozik és táncol, olyankor igazán fel szabadult és önfeledt boldog tud lenni.Szép lassan el indultam Én is utána, hogy rendet tegyek a szobában.
Gyorsan össze kapkodtam a ruháimat és le vittem a mosókonyha szennyes tartójába. Vissza mentem az emeletre, épp hogy be léptem a szobába, szinte kővé dermedtem.
- Mia !

4 megjegyzés:

  1. Szia ! :)
    Nem rég találtam rá a blogodra de ááh isteni :D Tetszik hogy jól kifejted a dolgokat és persze nagyon jól megfogalmazod:)) Annak végképp örülök hogy ilyen jó hosszú a részek:) Remélem minél hamarabb jön a következő rész:D
    Puszi Vivi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik a blog. Igyekszem mindig hosszú részeket írni, nézz be a többi blogomba is, remélem azok is tetszeni fognak :)

      xx Réka S. :)

      Törlés
  2. Nagyon csodálom, amilyen a képzelő érőd és ahogy megfogalmazol egy-egy részt! Remélem minél előbb hozod az új részt!!!
    Hali és jó blogolást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik a blog. Ezt most bóknak veszem :D
      Igyekszem a következő résszel nagyon :)

      xx Réka S. :)

      Törlés