2013. november 30., szombat

Prológus!

Sziasztok!
Ismét egy új bloggal jelentkezek amivel már hónapok óta szerettem volna, viszont nem volt se időm se energiám annyi blogot fen tartani, most viszont képes vagyok ezt is vezetni. 
Egyesekben biztos fel merül a kérdés, hogy tudok ennyi blogot vezetni és honnan van ilyen sok ihletem? Nos, a válaszok egyszerűek szeretek írni, ha nem írnék nem tudnák magammal mit kezdeni. Imádok írni és remélem ez sokáig így lesz. Az ihletet sok minden adja, egy zene, film, sorozat vagy épp egy kis magány. 
Mint a fejlécen is észre vehető ez a blog Liam Payneről fog szólni. Ez lesz az első Liames blogom, így várom hogy mit is fogtok hozzá szólni. 
A Szereplők oldalban már a szereplőket is megtekinthetitek! 
A többi blogomat megtaláljátok a Blogjaim modulban. Chaten kérhettek cseréket és mondhatok kisebb véleményeket is.
Csatlakozzatok a Facebook csoportomhoz is, ha még nem tettétek meg .: Katt ide !
Ezzel a bejegyzéssel a prológust is meghoztam, szóval kérlek mondjatok véleményt.
Jöhet  hideg - meleg egyaránt. 
 Egy pár komment után kerül fel az első réz, illetve a hét bizonyos napján vagy napjain fognak fel kerülni a részek.
Jó olvasást! Réka S. :)


Mia Diamond

Milyen is az, ha sztárok a barátaid ? Egyszerre jó és rossz. Jó, mert csodálatos barátaid vannak, akik mindig segítenek. Rossz, hogy a média mindig olyan pletykákat kezd terjeszteni ami nem igaz.
Emlékszem mikor be állítottak Zayn barátnője ként, Niall örökbe fogadott gyereke ként vagy Louis el veszett húga ként, Harry ágyasa ként vagy épp Liam tesója ként.  Persze, ezek mind pletykák amiket jót nevettünk és tisztáztuk.
Na igen, Liam. Liam Panye az unokatesóm, így gyakran látnak együtt minket és a fiúkat. Liammel már kiskoromban is szoros volt a kapcsolatom, hisz csak egy évvel idősebb, mint én.  Mindig együtt játszottunk, elválaszthatatlanak voltunk. Egy ideje ez megváltozott, pontosan azóta amióta Ő híres lett, koncertek és turnék veszik körül amire én nem mehettem. Először az iskola miatt, majd a nyári munka miatt, ami állandó lett. Imádok táncolni és már el értem azt a szintet, hogy tanítsak. Ez sikerül is egy tánc stúdióban már állandó tanár vagyok, ami hihetetlenül jó. Liammel soha nem titkoltunk egymás elől semmit, most viszont Én és még valaki más egy titkot őrzünk amiről senki, de legfőképpen Ő nem tudhat.
A fiúkkal is nagyon jó kapcsolatot ápolok, ha tudok velük vagyok és szórakozunk.  Zayn hihetetlenül jó barátom lett, mondhatjuk a legjobbnak is neki, sokkal több mindent tudok el mondani, mint a többieknek. Niallel is szoros barátságot ápolok, akár csak Louissal , de nem érzem azt amit akkor, mikor Zaynel beszélek. Harryvel talán túlságosan is jóban vagyok......
A fiúknak vannak ám barátnőik is, akiket nem szívesen említek. Zaynek ott van Perrie, akivel nem vagyunk jóba. Mindig lekezelően viselkedik velem és féltékeny az- az idő miatt amikor Zaynievel vagyok.  Danielle és Eleanor is ugyan így van. Általában, ha a fúkkal közös programunk van, akkor a lányok nem jönnek. A fiúk próbáltak már megbékíteni minket, de nem sikerült. Nem értem miért irigykednek, hisz Ők sokkal több időt töltenek a fiúkkal. Ha jönnek a barátnőim legalább nem kell velük együtt lennem, bár eddig se nagyon voltam velük. Nem értem a fiúk meddig akarnak még velük lenni ?
A barátnői sokszor dolgoznak távol tőlem, így a fiúk nem ismerik őket csak Liam. Most viszont haza jönnek Londonba és nem fognak vissza menni. Nagyon várom már őket, hisz végre egy házban lakhatunk, nem leszek magányos a házamban.
Egy titok viszont ki derült és mindent fel borít, ezzel együtt a többi titok is kiderül. El veszítem a barátaimat és a családomat is. Mit ártottam én, hogy egy szempillantás alatt ki csúszik a kezeim közöl minden?
Mia Diamond vagyok 19 éves és Londonban élek. Ez az én kusza életem amibe te is betekintést nyerhetsz.....

3 megjegyzés:

  1. Keves Barátnőm!
    Most nagyon boldoggá tettél, hiszen új blog ami azt jelenti, hogy több csodálatos blogod fogom olvasni! Alig várom az első részt! Siess vele!
    Puszi Evelyne!<3

    VálaszTörlés
  2. Szia Réka!Nagyon tetszik :)) Folytasd hiszen megéri :))

    VálaszTörlés
  3. Elképesztő. Lenyűgőző. Csodálatos.
    A fejléccel kezdeném. Imádom. Akárki is készítette pazar lett.! IMÁDOM! TŐKÉLETES! Ahogy... Na mindegy. Igazán érdekel hogy mi lesz a történettel. Harry-vel való kapcsolat, Zayn-nel. És persze Liam-el. Hogy a lányok vaon miért nem szeretik? Tudnak valamit ami miatt távolság tartoak. Valaki esetleg keresztbe tesz Miának? Esetleg a lányok közül?
    Na mindegy, érdekes történetnek nézünk elé szerintem.
    Sok szerencsét, rengeteg komentet, annál is több feliratkozott.:* (:

    VálaszTörlés